Na Čarobni dan v Zagreb z vlakom

Kaj pomislite, ko kdo reče, da bo organiziral čarobni dan? Če to pove odrasel človek, potem zagotovo pomislimo, da na ta dan ne bo treba v službo, in se bomo raje posvetili sebi. Če pa nam otrok sporoči, da bo imel čarobni dan… tedaj vemo, da bo to zares nekaj posebnega!

Prireditev Čarobni dan, ki jo že vrsto let pripravljata ZAVOD ZAUPANJE in NETVIZIJA, je sinonim za prav posebna doživetja za vso družino. 

Enodnevni družinski dogodek, ki združuje čarobno doživetje, aktivno preživetje prostega dne, radovedno odkrivanje kotičkov, bogate športne aktivnosti za otroke….

Preživite čarobni dan, 23. september, v krogu družine, v zagrebškem parku Maksimir in v tamkajšnjem živalskem vrtu. Na zelenih površinah in skritih kotičkih nedotaknjene narave zagrebškega parka bodo za otroke pripravili pravi pravljični oder, na katerem bodo lahko najmlajši izrazili svojo vsestransko ustvarjalnost, igrivost in zabavnost...


Park Maksimir je osnovan na robnih delih Zagreba koncem 18. in v prvi polovici 19. stoletja.  Z glavne železniške postaje v Zagrebu za prihod v park Maksimir uporabite tramvaj št. 4 (smer iztok). Vozne rede tramvajskih linij najdeta na: http://www.zet.hr/

Vozni redi vlakov, popusti in cene vozovnic za potovanje v Zagreb.

Za družino je vsekakor najboljša izbira vozovnica CITY STAR. Z nakupom vozovnice City Star za povratno potovanje (za posamezne potnike in skupine do 5 oseb) bodo otroci v starosti do 6. let ter otroci v starosti od 6. do 15. let, ki potujejo v spremstvu staršev ali starih staršev, po tej ponudbi potovali brezplačno.

Organizatorja Čarobnega dne ZAVOD ZAUPANJE in NETVIZIJA vas vabita tudi na čarobne dneve v Sloveniji: 11. junija v parku Tivoli in 3. septembra v Arboretumu Volčji Potok.

Vse podrobnejše informacije o dogajanju na prireditvi Čarobni dan lahko dobite na spletni strani: www.carobnidan.si.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Slovenskih železnic Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..