Potniški promet

ZLATKA – nova vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov.

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Nova ponudba od 1. junija! Ob sobotah, nedeljah in praznikih Смоленск купить закладку Ecstasy - Homer / Bart na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak med Ljubljano in Mariborom

#

Od nedelje, 10. junija do nedelje, 23. septembra, se boste lahko iz Ljubljane proti štajerski prestolnici in obratno, vsak dan odpeljali z dodatnim poletnim nočnim vlakom. 

Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

#

Nova ponudba od 1. junija: Березники купить закладку Марихуана [Girl Scout Cookies] cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. S splošnimi in osnovnošolskimi abonentskimi vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS.

Bolj podrobno

Z vlakom v Vipavsko dolino na Lakeness festival

#

Po vstopnico v Info centre SŽ in z vlakom kar 50 odstotkov ceneje na Lakeness festival v Vipavsko dolino.

Bolj podrobno

Na Sziget, v Budimpešto že za 9 evrov

#

V madžarsko prestolnico se lahko zapeljete že od 9 evrov - na festivalski otok v Budimpešto, kjer se bo med 8. in 15. avgustom spet »dogajalo«…

Bolj podrobno

Na Metaldays s 50 % popustom

#

Zapeljite se na tradicionalno druženje metalcev na Sotočju: od 22. do 28. julija, kar 50 odstotkov ceneje ... z vlakom.

Bolj podrobno

Poletni nočni vlak: Koper - Budimpešta

#

Med 22. junijem in 3. septembrom, se do Madžarske prestolnice do veličastnega mesta ob bregovih Donave lahko odpravite tudi z nočnim vlakom iz Kopra.

Bolj podrobno