Potniški promet

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

Bolj podrobno

S Pikinima vlakoma na Pikin festival

#

S Pikinim vlakom na največji otroški festival Pikin festival. V soboto, 23. septembra, vas bo navihana Pika nogavička spremljala že na poti iz Celja v Velenje! 

Bolj podrobno

V novo šolsko/študijsko leto s subvencionirano vozovnico IJPP

#

Letos z e-vlogo do enotne vozovnice IJPP z digitalnim potrdilom. Kako do enotne vozovnice? Vozovnice v predprodaji od 21. avgusta.

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, skozi goro Črna prst v dolino Bače, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno

Z vlakom v Ilirsko Bistrico na razstavo Koprska proga včeraj - danes - jutri

#

Vabi Pokrajinski muzej Koper: Razstava, ki bo odprta do 1. decembra,  je razdeljena na tri dele, načrtovanje in izgradnjo proge, današnji pogled na progo ter načrte za nadgradnjo nove proge med Koprom in Divačo oziroma 2. tir. Oglejte si tudi vi!  

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo. Z nočnim vlakom v vagonu z ležalniki!

 

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Med 9. septembrom in 19. novembrom Dnevi tartufov. Zapeljite se z vlakom!

 

Bolj podrobno

Na izlet v Škocjanske jame

#

Z vlakom se zapeljete do Divače, od tam pa brezplačno z avtobusom Slovenskih železnic do Škocjanskih - jam.

Bolj podrobno