Z vlakom na 13. festival GorA RockA

GorA RockA bo od 29. junija do 2. julija, spet tresla. Ne le Šentviško planoto, ki je prostrana predalpska planota, ležeča med Baško grapo, dolino Idrijce in Cerkljanskim, ampak vse tiste, ki se boste v festivalskih dneh zapeljali v naročje neokrnjene narave in se prepustili rock glasbi. Gotovo vam ne bo žal! Tudi letos se bodo v festivalskih dneh zvrstile številne priznane domače in tuje glasbene skupine. Letos bodo "zraven" Magnifico, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu, San Di  Ego, Help! A Beatles tribute band in še drugi...

Več o celotnem programu festivala najdete na - GorArockA.

GorA RockA je že tradicionalni glasbeni spektakel, ki v zadnjih letih pritegne več kot deset tisoč obiskovalcev. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

Kako na festival? Z vlakom se zapeljite se do Mosta na Soči, naprej do prizorišča festivala Športnega parka Prapetno Brdo pa z avtobusom.

Izrabite številne popuste za prevoz z vlakom:

Turist vikend za povratna potovanja - 30-odstotni popust,

družine 40 odstotkov popusta odrasli, otroci do 12 let brezplačno (na podlagi družinske izkaznice) in

najavljene skupine nad 6 oseb - 30-odstotni popust.

Vozni red vlakov: www.slo-zeleznice.si

Vsi tisti, ki boste vstopnice za festival kupili v Infocentrih Slovenskih železnic, podarjamo  kupon/bon za 50-odstotni popust za enosmerno ali povratno vozovnico za dve osebi, za 1. ali 2. razred vseh vlakov na progah Slovenskih železnic.

Več informacij o voznih redih Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,

na potniških blagajnah,

po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,

po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..