Na Odprto kuhno z vlakom...

Zapeljimo se na gurmansko in kulinarično razvajanje. Edinstvena in sveža »Odprta kuhna« bo že peto leto zapored prinašala svežino in novosti na ljubljansko kulinarično sceno. Od 24. marca naprej se bo Pogačarjev trg v Ljubljani spet prelevil v gurmansko-družabno središče Slovenije. Že peto leto zapored bomo uživali v raznoliki, izvirni, sveži in kakovostni ponudbi jedi z vseh koncev Slovenije in posebnosti svetovnih kuhinj, ki jih bo dopolnjevala bogata ponudba vin, koktajlov, piva in drugih pijač. Družili se bomo vsak sončni petek med 10. in 21. uro, v poletnem času pa še malce dlje. Doslej se je na stojnicah Odprte kuhne predstavilo že preko 100 restavracij, obiskovalci pa so lahko poskusili že okoli tisoč različnih slovenskih in mednarodnih jedi in pijač.

Več o projektu Odprta kuhna najdete na - http://www.odprtakuhna.si/.

Gurmanske dogodivščine bomo letos ponovno pripeljali tudi v druga slovenska mesta, in sicer v Celje, Koper in Novo Gorico, ki jih bo naša kulinarična karavana obiskovala enkrat mesečno, izjema sta le julij in avgust. Najprej bomo obiskali Celje, in sicer v soboto, 1. aprila. Sledilo bo gostovanje v Kopru v soboto, 15. aprila, prvi letošnji obisk Nove Gorice pa načrtujemo v sredo, 26. aprila.…pridite tudi vi!

Veljavni popusti za prevoze z vlakom:

družine 40 odstotkov popusta odrasli,

otroci do 12 let brezplačno (na podlagi družinske izkaznice) in

skupine nad 6 oseb - 30-odstotni popust.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na spletni strani - slo-zeleznice.
po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..