Potniški promet

S smučarskim vlakom na Vogel

#

Od 21. decembra spet na Vogel , s paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

S posebnim vlakom navijat za naše rokometaše

#

Gremo s posebnim vlakom navijat za naše rokometaše v Zagreb!

Bolj podrobno

Z vlakom na Ledeno fantazijo

#

Bogato praznično ponudbo Ljubljane letos dopolnjuje Ledena fantazija, več kot dva tisoč kvadratnih metrov veliko drsališče. Z vstopnico za četrtkove matineje za najstnike in glasbene večere potujete z vlakom brezplačno. 

Bolj podrobno

Na razstavo Alme M. Karlin in po darilo

#

Na razstavo o Kolumbovi hčeri, Almi M. Karlin, se zapeljite z vlakom, kot je v začetku 20. stoletja potovala tudi ona sama in prejmite lepo darilo. 

Bolj podrobno

Madžarska

#

V madžarsko prestolnico lahko potujete po nizkocenovni ponudbi: iz Ljubljane do Budimpešte za samo 9 evrov. Spoznajte "čarde" s cigansko glasbo in plesom.

Bolj podrobno

Interrail

#

Prekrižarite Evropo z vozovnico Interrail. Cene se začnejo že pri 51 evrih. Velja za vse generacije.

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov. Poleg rednega vlaka, ki do Beograda vozi vsak dan, po novem voznem redu vozi tudi nočni vlak z vagoni z ležalniki. V Beogradu so povezave z vlaki do Niša, Skopja, Soluna ter Podgorice, Bara in Sofije.

 

 

Bolj podrobno

Gradec

#

S panoramsko vzpenjačo, zgrajeno že leta 1894, se pripeljite na grajski hrib Schlossberg, ki ponuja izjemne razgled na mesto, z urnim stolpom pa predstavlja tudi simbol Gradca. Z vlakom iz Maribora v Gradec že za 8,00 evrov.

Bolj podrobno