Potniški promet

Z Vodno deklico na Medvoški kulturni festival

#

Medvoški kulturni festival nas bo popeljal v svet glasbe, plesa, petja, multimedije, fotografije in učenja. Na sklepni del festivala nas bo z vlakom pospremila Vodna deklica.

Bolj podrobno

Mednarodni muzejski dan v Železniškem muzeju

#

Mednarodnemu muzejskemu dnevu, ki bo potekal v petek, 18. maja, se tudi letos pridružuje Železniški muzej Slovenskih železnic. Vstop v muzej bo na ta dan prost, pripravili smo vodene oglede razstave in predstavitev modelne vrtne železnice (merilo 1:22).

Bolj podrobno

Sejem modelne železnice in Benijeve cirkuške norčije

#

V soboto, 19. maja, se udeležite zanimivega druženja ob sejmu modelne železnice, ki ga v Železniškem muzeju organizira društvo ljubiteljev železnic Železna cesta. Najmlajši obiskovalci bodo z norčkom Benijem uganjali cirkuške norčije. 

Bolj podrobno

Parada dizelskih lokomotiv v Mürzzuschlagu

#

S posebnim vlakom na festival ob srečanju dizelskih lokomotiv iz Slovenije, Madžarske in Avstrije. V nedeljo, 10. junija.

Bolj podrobno

Mesečno poletno potovanje po alpskih državah za le 50€

#

Še nimate načrta za poletne počitnice? Si počitnice želite preživeti na potovanju po alpskih državah? Potem je projekt Youth Alpine Interrail prava izbira za vas, saj bo 100 mladim omogočil možnost trajnostnega potovanja po Alpah.

Bolj podrobno

Z vlakom na 13. DM tek za ženske

#

Zadnjo majsko soboto, bo park Tivoli preplavila ženska energija. Tekačice, na DM tek se pripeljite z vlakom, brezplačno.

Bolj podrobno

V Bohinj na 12. mednarodni festival alpskega cvetja

#

Festival združuje razstave, delavnice, strokovna predavanja, kulturne in kulinarične prireditve ter vodene izlete in druge dogodke. Pod vodstvom domačih vodnikov in botaničnih strokovnjakov spoznajte cvetlično bogastvo Bohinja in njegove okolice. Do Bohinjske Bistrice se zapeljite z vlakom.

Bolj podrobno

Čarobni dan v parku Tivoli

#

V nedeljo, 10. junija (prestavljeno iz 13. maja), se bo park Tivoli spremenil v čarobno pokrajino za najmlajše.

Bolj podrobno