Potniški promet

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Odkrite skrite kotičke med Celjem in Podčetrtkom. Dežele celjska je bogata s kulturno umetniškimi in zgodovinskimi biseri. Obiščite jo!

 

Bolj podrobno

Doživite 1. maj v Splitu...

#

Z vlakom v Split na prvomajski potep. Povzpnite se na hrib Marjan, ki je res visok le 178 metrov, užijte prijetno božajoče spomladanske temperature ob morju in ne pozabite obiskati Dioklecijanove palače. Iz Ljubljane v Split že za 38,30 evrov.  

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom na Festival čokolade v Radovljico

#

Vabimo vas, da se v nedeljo, 23. aprila, zapeljete z muzejskim vlakom na največjo čokoladno prireditev v Sloveniji, na Festival čokolade v Radovljico. Vstop na prireditev je prost!

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

Bolj podrobno

Na praznično razvajanje v Pulj

#

Z direktnim vlakom v Pulj, da začutite morski utrip, nato še na potep z ladjico na Brione, kjer boste spoznali številne arheološke in živalske znamenitosti. Iz Ljubljane v Pulj in nazaj že za 17,40 evrov.

Bolj podrobno

Na Muzikal Mamma Mia z vlakom

#

Kupite vstopnico za Mamma Mio v Infocentrih Slovenskih železnic, kjer dobite še bon za 50 odstotkov cenejše potovanje z vlakom.

Bolj podrobno

Z vlakom na Zeleni festival v Rogatec

#

Kdaj? V soboto, 29.aprila, okusimo dediščino in se spoznajmo s samooskrbnim vrtom.  

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Madžarska

#

V madžarsko prestolnico lahko potujete po nizkocenovni ponudbi: iz Ljubljane do Budimpešte za samo 9 evrov. Spoznajte "čarde" s cigansko glasbo in plesom.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let. Ustavimo čas in skupaj preživimo lep in zanimiv dan tudi z izletom v Goriška Brda.

Bolj podrobno

V Zagreb na izlet in obisk razstave - Zagreb - Dunaj okoli leta 1900

#

Ne zamudite srečanja z mojstrovinami umetnosti »fin de siecle« Dunaja in Zagreba. Z vlakom v Zagreb že za 9 evrov!

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, skozi goro Črna prst v dolino Bače, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno