Potniški promet

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Vabijo Pazin, Buzet, Vodnjan, Pulj in številna druga mesta...zapeljite se z vlakom!

Bolj podrobno

Na veliki šmaren se na Brezje zapeljite z vlakom

#

15. avgusta, na praznik Marijinega vnebovzetja, praznika upanja, se na največjo prireditev pri nas zapeljite z vlakom. Na praznični dan izrabite številne popuste, ki jih ponujajo Slovenske železnice.

Bolj podrobno

Split

#

Že od 38,30 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali. Morje vabi...

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo. Z nočnim vlakom v vagonu z ležalniki!

 

Bolj podrobno

Z vlakom v Budimpešto na 25.festival Sziget

#

V madžarsko prestolnico se lahko zapeljete že od 9 evrov: z vlakom preko Hodoša ali Zagreba na festivalski otok v Budimpešto, kjer se bo med 9. in 16. avgustom spet »dogajalo«…

Bolj podrobno

Shranjevanje prtljage v Ljubljani

#

Na železniški postaji v Ljubljani imate možnost shraniti svojo prtljago v novih avtomatskih garderobnih omaricah. 

Bolj podrobno

Obiščite 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

Z vlakom na nepozabno prleško trgatev...

#

16. septembra se z vlakom zapeljite na prleško trgatev: kjer boste brezskrbno okušali prleška vina in jedi ter se poskusili tudi pri delu v vinogradu. Pridružite se nam...

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

Bolj podrobno

Čas poletja je tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Robbie Williams, Duran Duran.

Bolj podrobno

Zapeljite se na že X. Rimske igre na Ptuj

#

Najstarejše slovensko mesto Ptuj se bo, med 17. do 20. avgustom, znova spremenilo v rimsko Poetovio. Z vlakom se zapeljite v središče rimskega dogajanja, med gladiatorje, legionarje in številne druge rimske like...Rimske igre vabijo!

Bolj podrobno