Potniški promet

Brezplačna vozovnica Interrail - DiscoverEU

#

DiscoverEU je novo ime projekta, ki bo 18-letnikom iz držav EU omogočil brezplačna potovanja po Evropi. Osnovni namen projekta je približati evropske vrednote mladim prek potovalnih izkušenj in obiskovanja evropskih mest.

Bolj podrobno

Ugodnosti imetnikov šolskih vozovnic IJPP v poletnih mesecih

#

Kako do brezplačne vozovnice za julij in avgust? Julija in avgusta veljajo enako ugodnosti za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, kot so veljale v preteklih šolskih oziroma študijskih letih.

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Ob sobotah, nedeljah in praznikih na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

#

Od 1. junija: cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. S splošnimi in osnovnošolskimi abonentskimi vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS. Možen nakup na obroke.

Bolj podrobno

ZLATKA – letna vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov. Možen nakup na obroke. 

Bolj podrobno

Z vlakom v Ljubljano na #FUKSi 2018

#

Je sploh kaj lepšega od poletnih dni, dobre družbe in dobre glasbe? Tobačna mesto v Ljubljani bo 15. in 16. junija gostilo osrednji dogodek v sklopu Festivala urbane kulture Slovenije, na katerem se bo zvrstilo kar nekaj zvenečih glasbenih imen sodobne urbane glasbe. 

Bolj podrobno

Z vlakom 50 % ceneje na Tušev tek barv

#

Največji športno zabavni dogodek Tušev tek barv se vrača v Ljubljano! Vrhunska zabava ob začetku poletja se bo odvila 22. 6. 2018 na Kardeljevi ploščadi. 

Bolj podrobno

Na Goro Rocka s 50-odstotnim popustom

#

Strast, kipeča energija, adrenalin čarobna lokacija in 3 dni rocka. Od 22. do 24. junija. Kupite vstopnico v info centrih SŽ in se do Mosta na Soči zapeljite z vlakom, kar 50-odstotkov ceneje, nato pa z brezplačnim avtobusom do prizorišča.

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Zapeljite se z vlakom!

 

Bolj podrobno

Dodatni nočni vlak med Ljubljano in Mariborom

#

Od nedelje, 10. junija do nedelje, 23. septembra, se boste lahko iz Ljubljane proti štajerski prestolnici in obratno, vsak dan odpeljali z dodatnim poletnim nočnim vlakom. 

Bolj podrobno

Brezskrbno v Maribor na festival Lent

#

Med 22. in 30. junijem bo v Mariboru spet živo in živahno: koncerti, gledališke ter baletne predstave in še in še.

Bolj podrobno

Poletna muzejska noč v Železniškem muzeju

#

Edina noč v letu, ko Železniški muzej odpira svoja vrata tudi v večernih urah. Vse od 18.00 pa do 24.00 bo druženje med lokomotivami brezplačno.

Bolj podrobno