Potniški promet

Eko smučarski dan - plača en, smučata dva

#

V soboto 9. decembra, se na smučanje zapeljite z vlakom in na Voglu smučajta dva za ceno enega!

Bolj podrobno

Z Božičkovim vlakom v čarobni december

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom v katero od bližnjih mest in se sprehodite po okrašenih ulicah ob svetlečih stojnicah, kjer se boste lahko  posladkali s praženimi mandlji in pogreli s čajem ali kuhanim vinom. 

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v Pravljično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo v Celju, kjer se odvijajo brezplačna doživetja za najmlajše in malo starejše vse do silvestrovega.

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Pravljični vlak z Muco copatarico

#

V čarobnem decembru, ko se prižgejo praznične luči in se zasvetijo otroške oči, se zapeljite s pravljičnim vlakom, ki bo v družbi Muce copatarice in pomočnika škrata zapeljal iz Nove Gorice do Bleda Jezero.

Bolj podrobno

Najbolj čarobni božični sejmi

#

Lesketajoče lučke, dišeče kuhano vino, sladki medenjaki, vroča čokolada in lectova srca, z malce sreče tudi sneg – Božič je pred vrati! V mestih širom Evrope bodo zaživeli nešteti  božični sejmi, ki vabijo k pohajkovanju, čvekanju in uživanju. In najboljše: vse sejme lahko obiščete z vlakom!

Bolj podrobno

S smučarskim vlakom na Vogel

#

Od 21. decembra spet na Vogel , s paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Z vlakom na Ledeno fantazijo

#

Bogato praznično ponudbo Ljubljane letos dopolnjuje Ledena fantazija, več kot dva tisoč kvadratnih metrov veliko drsališče. Z vstopnico za četrtkove matineje za najstnike in glasbene večere potujete z vlakom brezplačno. 

Bolj podrobno

Na razstavo Alme M. Karlin in po darilo

#

Na razstavo o Kolumbovi hčeri, Almi M. Karlin, se zapeljite z vlakom, kot je v začetku 20. stoletja potovala tudi ona sama in prejmite lepo darilo. 

Bolj podrobno

Interrail

#

Prekrižarite Evropo z vozovnico Interrail. Cene se začnejo že pri 43 evrih. Velja za vse generacije. Sedaj kar 15 odstotkov cenejša.

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov. Poleg rednega vlaka, ki do Beograda vozi vsak dan, po novem voznem redu vozi tudi nočni vlak z vagoni z ležalniki. V Beogradu so povezave z vlaki do Niša, Skopja, Soluna ter Podgorice, Bara in Sofije.

 

 

Bolj podrobno

Dunaj

#

Doživite čarobno privlačnost Dunaja. Z vlakom iz Ljubljane že od 29 evrov naprej. Opera, poletna rezidenca Hofburg, dvorec Schönbrunn in še in še... 

Bolj podrobno