Potniški promet

Z muzejskim vlakom v Borovnico na praznik borovnic

#

Borovnica bo 29. julija zaživela v znamenju borovnic. Zapeljite se z "muzejcem" dogodivščinam naproti...

Bolj podrobno

V Carigrad že od 119 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

Poletna potovanja za vsak žep

#

Poletje je IN! Za odločitev za potovanje z vlakom po Evropi vam to poletje dajemo več kot dovolj razlogov…Izberite in se zapeljite!

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Enake ugodnosti imetnikov šolskih vozovnic IJPP v poletnih mesecih

#

Julija in avgusta veljajo enako ugodnosti za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, kot so veljale v preteklih šolskih oziroma študijskih letih.

Bolj podrobno

Split

#

Že od 38,30 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali. Morje vabi...

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Čas poletja je tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Robbie Williams, Duran Duran.

Bolj podrobno

Z vlakom v rokometno Celje na EP mladink (U19)

#

Od 27. julija do 6. avgusta bo Celje znova živelo z rokometom.  Knežje mesto bo namreč gostilo Evropsko rokometno prvenstvo mladink (U19). Z vlakom v Celje, izrabite številne popuste! Prepustite se rokometnim užitkom!

Bolj podrobno

Regio As (od 1. julija 2017)

#

REGIO AS je cenovno ugodna ponudba za enosmerna ali povratna potovanja v 2. razredu z vsemi vlaki v Beljak (Villach), Celovec (Klagenfurt), Gradec (Graz) in Lipnico (Leibnitz).

Bolj podrobno

V poletnem času več prostora za prevoz koles na vlakih po Koroški progi

#

Kolesarjenje oziroma potepanje po Sloveniji s kolesom postaja vse bolj privlačno in zanimivo za domače in tuje popotnike. Naložite kolo na vlak in nato na potep po Koroški...

Bolj podrobno

Obiščite 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno