Potniški promet

V novo šolsko/študijsko leto s subvencionirano vozovnico IJPP

#

Letos z e-vlogo do enotne vozovnice IJPP z digitalnim potrdilom. Kako do enotne vozovnice? Vozovnice v predprodaji od 21. avgusta.

Bolj podrobno

Na 7. pohod po Bevkovi poti se pripeljite z vlakom

#

V nedeljo, 17. septembra,  z vlakom do Hudejužne (Tolmin) in potem naprej na tradicionalni pohod po poti pisatelja in pesnika Franceta Bevka. Pridružite se tudi vi!

Bolj podrobno

Na jubilejni 50. MOS v Celje

#

V Celje od 12. do 17. septembra na Mednarodni sejem obrti in podjetnosti: najpreprosteje, udobno in seveda ugodno se pripeljete z vlakom. Zapeljite se tudi vi!

 

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov. Poleg rednega vlaka, ki do Beograda vozi vsak dan, po novem voznem redu vozi tudi nočni vlak z vagoni z ležalniki. V Beogradu so povezave z vlaki do Niša, Skopja, Soluna ter Podgorice, Bara in Sofije.

 

 

Bolj podrobno

V Bohinj na že 60. Kravji bal

#

Bohinj bo 23. in 24. septembra spet zaživel v znamenju življenja in običajev planšarjev ter sira in vina. Kravji bal bo v ta konec Slovenije gotovo privabil številne ljubitelje te najstarejše in privlačne bohinjske prireditve. Pripeljite se z vlakom!

Bolj podrobno

S Pikinima vlakoma na Pikin festival

#

S Pikinim vlakom na največji otroški festival Pikin festival. V soboto, 23. septembra, vas bo navihana Pika nogavička spremljala že na poti iz Celja v Velenje! 

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Zapeljite se z vlakom!

 

Bolj podrobno

Na izlet v Škocjanske jame

#

Z vlakom se zapeljete do Divače, od tam pa brezplačno z avtobusom Slovenskih železnic do Škocjanskih jam.

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, skozi goro Črna prst v dolino Bače, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno

Na vlak z vojaško stražo in potem na XI. Festival vojaške zgodovine

#

17. septembra se v družbi pripadnikov ameriških, nemških in sovjetskih vojaških taborov iz II. svetovne vojne (ponazoritveniki), zapeljite iz Ljubljane v Pivko v Park vojaške zgodovine. Ne zamudite!

Bolj podrobno

Z vlakom na Stonese v Zürich

#

Pridružite se svetovni turneji in uživajte v enkratnem glasbenem vzdušju, ki ga ustvarijo Rollingstones. Z vlakom v Zürich že od 39 evrov. Ne zamudite svetovnih legend v Zürichu 20. septembra!

Bolj podrobno

Z vlakom v Ilirsko Bistrico na razstavo Koprska proga včeraj - danes - jutri

#

Vabi Pokrajinski muzej Koper: Razstava, ki bo odprta do 1. decembra,  je razdeljena na tri dele, načrtovanje in izgradnjo proge, današnji pogled na progo ter načrte za nadgradnjo nove proge med Koprom in Divačo oziroma 2. tir. Oglejte si tudi vi!  

Bolj podrobno