Potniški promet

Anketa o zadovoljstvu

#

Vaše mnenje je za nas pomembno! Vabljeni, da izpolnite kratko spletno anketo.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let. Ustavimo čas in skupaj preživimo lep in zanimiv dan tudi z izletom v Goriška Brda.

Bolj podrobno

V Ljubljano z vlakom, vabi Festival Gourmet

#

Zapeljite se v  zmajevo mesto in preizkusite kulinarični utrip. November bo ponudil vinske specialnosti, seveda pa tudi »pivoljubci« ne bodo razočarani.  Obiščite Gourmet.

Bolj podrobno

Pravljični vlak: s coprnico Zofko in kosovirjem na Bled

#

V času jesenskih počitnic, 28. in 29. oktobra ter 4. in 5. novembra, vas vabimo na pravljični vlak, ki bo v družbi coprnice Zofke in kosovirja zapeljal iz Nove Gorice do Bleda Jezero. 

Bolj podrobno

Na Odprto kuhno z vlakom...

#

Na kulinarično razvajanje...Ljubljana vsak petek,  Koper, Nova Gorica in Celje enkrat na mesec, spet središča gurmansko-družabnega dogajanja. Poskusite tudi vi!

Bolj podrobno

Z Martinovim muzejskim vlakom v Štanjel

#

11. novembra vas vabimo, da se z nostalgičnim muzejskim vlakom zapeljete na tradicionalno Martinovanje v Štanjel na Krasu. Za potnike bo dobro poskrbljeno že na vlaku. Pridružite se!

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Parov Stelar – z vlakom 50% ceneje

#

Na nepozaben glasbeni spektakel za vse čute se z vlakom zapeljite kar 50% ceneje.

Bolj podrobno

Čuha puha na pravljični grad

#

Železniški muzej bodo v soboto, 21. oktobra, zavzele princeske in vitezi. Sprevodnik Srečko je v goste povabil princeso Zalo in viteza Roka, ki za svoje prijatelje pripravljata nepozabno grajsko zabavo. 

Bolj podrobno

Že veste, kam se boste zapeljali na martinovanje?

#

Z vlakom, ugodno in brezskrbno, na martinovanje vabijo Maribor, Ptuj, Ormož, Krško, Sežana, Koper in številna druga mesta...doživite letos Sv. Martina drugače!

Bolj podrobno

Na Muzikal Mamma Mia z vlakom

#

Kupite vstopnico za Mamma Mio v Infocentrih Slovenskih železnic, kjer dobite še bon za 50 odstotkov cenejše potovanje z vlakom.

Bolj podrobno

Na Volkswagen 22. Ljubljanski maraton 30 odstotkov ceneje

#

Na največjo rekreativno, tekaško, družabno, zabavno in dobrodelno prireditev v Sloveniji se zapeljite z vlakom kar 30 odstotkov ceneje. 

Bolj podrobno