Potniški promet

Najugodnejše vozovnice

#

Vas zanima, kam bi se lahko zapeljali že za 9 evrov? Reka, Zagreb...

Bolj podrobno

Z vlakom na Poljsko spodbujat naše rise

#

V Katovice, na svetovno hokejsko prvenstvo Divizije I Skupine A, med 23. in 29. aprilom, z vlakom iz Ljubljane preko Dunaja…Gremo risi!

Bolj podrobno

Velika nagrada Slovenije - FIM Speedway Grand Prix Krško

#

30. aprila ob 19. uri vabljeni na Veliko nagrado Slovenije  - FIM Speedway Grand Prix. Vstopnice za dirko kupite v naših infocentrih, do Krškega pa se ceneje zapeljite kar z vlakom. 

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Med Celjem in Podčetrtkom. Z vozovnico za muzejski vlak do ugodnosti pri ogledih, vstopninah, vstopnicah za kopanje ali gostinskih storitvah.
 

 

 

 

Bolj podrobno

Spletno podaljševanje vozovnic

#

Abonentsko vozovnico, ki jo imate naloženo na brezstični čip kartici, lahko podaljšujete na spletu. Preprosto in hitro. 

Bolj podrobno

Pulj (Istra)

#

V Istro do 70 odstotkov ceneje! Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Od 23. aprila, do 2. maja, vlak vsak dan iz Ljubljane do Pulja.  

Bolj podrobno

S cvičkovim vlakom iz Ljubljane v Trebnje

#

8. maja, na potep v sklopu letošnjega že 44. Tedna cvička…razvajali se boste ob degustaciji najbolj ocenjenih vin in si ogledali številne kulturnozgodovinske znamenitosti.

Bolj podrobno

Z vlakom na Zeleni festival v Rogatec

#

Kdaj? V soboto, 30.aprila, okusimo dediščino in se spoznajmo s samooskrbnim vrtom.  

Bolj podrobno

Z vlakom v Ljubljano, na že 60. Pohod ob žici

#

Športno-rekreativna prireditev v Ljubljano vsako leto pritegne več kot 30.000 udeležencev. Največ udeležencev običajno privabi sobotni pohod, ki poteka po skoraj 35 km dolgi poti okoli glavnega mesta.

Bolj podrobno

Z vlakom na pohod po Slakovi poti

#

7. maja, po poti slovenske glasbene legende, ki je z diatonično harmoniko osvojila srca ljudi doma in na tujem. Njegovo glasbeno smer posnema stotine glasbenih skupin doma in po svetu.

Bolj podrobno

Z vlakom potujte po vsej Evropi

#

Na naših mednarodnih potniških blagajnah in v Infocentrih v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, lahko kupite vozovnice za potovanja v vse evropske države tudi 2 meseca pred odhodom na pot.

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

 

 

 

Bolj podrobno