Potniški promet

V novo šolsko/študijsko leto s subvencionirano vozovnico IJPP

#

Letos z e-vlogo do enotne vozovnice IJPP z digitalnim potrdilom. Kako do enotne vozovnice? Vozovnice v predprodaji od 21. avgusta.

Bolj podrobno

Split

#

Že od 38,30 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali. Morje vabi...

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Zapeljite se na Ptuj na Dneve poezije in vina

#

Ptuj se bo letos že enaindvajsetič, med 23. in 26. avgustom, spremenil v prestolnico poezije, glasbe in vina. Letošnja častna pesniška gosta bosta slovenski pesnik Andrej Brvar in svetovno znani čilski pesnik Raúl Zurita. Ne zamudite!

Bolj podrobno

Z vlakom na nepozabno prleško trgatev...

#

16. septembra se z vlakom zapeljite na prleško trgatev: kjer boste brezskrbno okušali prleška vina in jedi ter se poskusili tudi pri delu v vinogradu. Pridružite se nam...

Bolj podrobno

V Ljubljano na Panč, na jubilejni 10. poletni festival stand-up komedije

#

Festival bo med 22. in 26. avgustom, v idiličnem okolju Ljubljanskega gradu, kjer bo razvajala karavana izvrstnih slovenskih in tujih stand-up komikov.

 

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Vabijo Pazin, Buzet, Vodnjan, Pulj in številna druga mesta...zapeljite se z vlakom!

Bolj podrobno

Obiščite 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

V Carigrad že od 119 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

V Benetke, na že 74. mednarodni filmski festival

#

Kako? S kombiniranim prevozom, ki  temelji na učinkovitem cestnem prevozu do hitrih vlakov iz Trsta do Benetk… na najstarejši filmski festival. Med 30. avgustom in 9. septembrom!

Bolj podrobno

Čas poletja je tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Robbie Williams, Duran Duran.

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo. Z nočnim vlakom v vagonu z ležalniki!

 

Bolj podrobno