Potniški promet

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

Bolj podrobno

S Cvičkovim vlakom na že 45. teden cvička

#

28. maja iz Ljubljane z vlakom na sklepno prireditev 45.tedna cvička. Razvajali se boste ob degustaciji nagrajenih vin in nastopih številnih ansamblov. Ne zamudite!

Bolj podrobno

S Slovenskimi železnicami v Ljubljano na tradicionalni 12. dm tek za ženske

#

Zadnjo majsko soboto, 27. maja, bomo skupaj slavili vseslovenski ženski tekaški praznik. Na 12.dm tek se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Odkrite skrite kotičke med Celjem in Podčetrtkom! Če se radi potepate sami ali z vodnikom - spoznajte Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaško Slatino in druge kraje ter njihove znamenitosti in lepote.
 

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled vojaške zgodovine v Pivko

#

Z vlakom v Pivko v Park vojaške zgodovine, ki tudi letos vabi s številnimi dogodki...v soboto 27. in nedeljo 28. maja Tankovski vikend!

Bolj podrobno

Z vlakom na festival Rock in Vienna (Dunaj)

#

Zapeljite se v avstrijsko prestolnico, kjer bo med 2. in 5. junijem, največji avstrijski heavy rock festival. Z vlakom že od 29 evrov!

 

 

 

Bolj podrobno

Zagreb

#

Do hrvaške prestolnice že za 9 evrov. Zagreb je dobra izbira za enodnevne izlete, obiske sejmov, koncertov ...

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Bliža se poletje, tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Guns N' Roses, Sting, U2, Robbie Williams.

Bolj podrobno

V Bohinj na 11. mednarodni festival alpskega cvetja

#

Festival združuje razstave, delavnice, strokovna predavanja, kulturne in kulinarične prireditve ter vodene izlete in druge dogodke. Pod vodstvom domačih vodnikov in botaničnih strokovnjakov spoznajte cvetlično bogastvo Bohinja in njegove okolice. Do Bohinjske Bistrice se zapeljite z vlakom.

Bolj podrobno

V Carigrad že od 119 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno