Potniški promet

V Benetke, na že 73. mednarodni filmski festival

#

Kako? S kombiniranim prevozom, ki  temelji na učinkovitem cestnem prevozu do hitrih vlakov iz Trsta do Benetk… na najstarejši filmski festival. Kdaj? Med  31. avgustom in 10. septembrom.

Bolj podrobno

V novo šolsko leto z novo subvencionirano vozovnico IJPP

#

Prodaja subvencioniranih vozovnic IJPP za dijake za šolsko leto 2016/2017 se bo začela 29. avgusta na prodajnih mestih prevoznikov. Kot pretekla leta bo tudi letos mogoče vlogo izpolniti preko spletne vloge.

Bolj podrobno

Z vlakom v Terme Čatež - do največjega termalnega bazenskega kompleksa

#

Z vozovnico za vlak: 10 ali 15 % popust za obiskovalce Poletne in Zimske Termalne riviere in Savna parka.

Bolj podrobno

Postojnska jama

#

Kraška lepotica je s človeško ribico in svojim čudovitim bogastvom kapnikov ena najbolj znanih kraških jam na svetu. Je kraj, ki ga vsako leto obišče na tisoče turistov iz Slovenije in tujine.

Bolj podrobno

Cel film na vlaku že od 9 evrov

#

Ni pomemben samo cilj, ampak tudi pot! Slovenske železnice vas zapeljemo na izletniško avanturo v evropska mesta.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Med Celjem in Podčetrtkom. Če se radi potepate sami ali z vodnikom - izstopite na vmesnih postajah vlaka in raziskujte Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaško Slatino in ostale manjše kraje...
 

Bolj podrobno

S posebnim vlakom v Ribnico na 41. sejem suhe robe…

#

Tudi letos bo na prvo septembrsko nedeljo v Ribnici tradicionalni kulturno-etnografski sejem suhe robe in lončarstva ter rokodelski festival. Cena povratne vozovnice je 8 evrov.

Bolj podrobno

Split

#

Že od 37 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali.

Bolj podrobno

V Pulj, Poreč in Rovinj (Istra)

#

V Istro do 70 odstotkov ceneje! Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Vabijo Pazin, Buzet, Vodnjan, Pulj in številna druga mesta...

Bolj podrobno

Z vlakom v središče vaših doživetij, na 64. Ljubljana festival

#

Do 13. septembra se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

V Carigrad že od 93 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

Švica

#

Švica vabi obiskovalce od blizu in daleč predvsem s svojo neokrnjeno naravo. Cena enosmerne vozovnice Ljubljana - Zürich že od 29 evrov.

Bolj podrobno