Potniški promet

Brezplačna vozovnica Interrail - DiscoverEU

http://solucionesrr.com/country/kupit-zakladki-metamfetamin-v-krasnovisherske.html #

http://trongthuy.net/particle/kanavaliya-morskaya-canavalia-maritima.html DiscoverEU je novo ime projekta, ki bo 18-letnikom iz držav EU omogočil brezplačna potovanja po Evropi. Osnovni namen projekta je približati evropske vrednote mladim prek potovalnih izkušenj in obiskovanja evropskih mest.

http://www.luxuriouspropertyservices.com/foolish/kupit-tramadol-v-zhirnovsk.html Bolj podrobno

Ugodnosti imetnikov šolskih vozovnic IJPP v poletnih mesecih

http://bikini.ninja/intensify/kupit-plan-novouralsk.html #

source link Kako do brezplačne vozovnice za julij in avgust? Julija in avgusta veljajo enako ugodnosti za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, kot so veljale v preteklih šolskih oziroma študijskih letih.

click Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

Закладки трамадол вКотовске #

see Nova ponudba od 1. junija! Ob sobotah, nedeljah in praznikih http://plastikovye-okna-pvh.v-vitebske.by/shudder/kupit-beladonnu-asha.html na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

enter site  

go here Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

enter site #

Закладки наркотики в Сураже Nova ponudba od 1. junija: http://telogawoodworks.com/incapable/kupit-lsd-otradnoe.html cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. Z vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS.

http://podushki.sozdaniesajtov.ru/couple/kupit-zakladki-lsd-v-zainske.html Bolj podrobno

ZLATKA – nova vozovnica za seniorje

Закладки скорость в Охе #

http://www.maquimacperu.com/encourage/absent-skolko-gradusov-alkogolya.html Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. 

go site Bolj podrobno

Z vlakom 50 % ceneje na Tušev tek barv

#

Največji športno zabavni dogodek Tušev tek barv se vrača v Ljubljano! Vrhunska zabava ob začetku poletja se bo odvila 22. 6. 2018 na Kardeljevi ploščadi. 

Bolj podrobno

Na Goro Rocka s 50-odstotnim popustom

#

Strast, kipeča energija, adrenalin čarobna lokacija in 3 dni rocka. Od 22. do 24. junija. Kupite vstopnico v info centrih SŽ in se do Mosta na Soči zapeljite z vlakom, kar 50-odstotkov ceneje, nato pa z brezplačnim avtobusom do prizorišča.

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Сибай купить Пыль Zapeljite лсд сколько стоит se z vlakom!

 

Bolj podrobno

Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak med Ljubljano in Mariborom

#

Od nedelje, 10. junija do nedelje, 23. septembra, se boste lahko iz Ljubljane proti štajerski prestolnici in obratno, vsak dan odpeljali z dodatnim poletnim nočnim vlakom. 

Bolj podrobno

Brezskrbno v Maribor na festival Lent

#

Med 22. in 30. junijem bo v Mariboru spet živo in živahno: koncerti, gledališke ter baletne predstave in še in še.

Bolj podrobno

Madžarska

#

V madžarsko prestolnico lahko potujete po nizkocenovni ponudbi: iz Ljubljane do Budimpešte za samo 9 evrov. Spoznajte "čarde" s cigansko glasbo in plesom.

Bolj podrobno

Opatija

#

Opatija, ki jo pogosto imenujejo kar jadranska Nica, je eden najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem. Do Opatije in nazaj vozita dva direktna vlaka na dan. get link Že od 9 evrov!

Bolj podrobno