Potniški promet

Z vlakom v rokometno Celje na EP mladink (U19)

#

Od 27. julija do 6. avgusta bo Celje znova živelo z rokometom.  Knežje mesto bo namreč gostilo Evropsko rokometno prvenstvo mladink (U19). Z vlakom v Celje, izrabite številne popuste! Prepustite se rokometnim užitkom!

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom v Borovnico na obeležitev visokega železniškega jubileja in na praznik borovnic

#

Borovnica bo 29. julija zaživela v znamenju borovnic, že 27. julija pa proslavila 160. obletnico Južne železnice. Zapeljite se z "muzejcem" zgodovinskim dogodivščinam naproti.

Bolj podrobno

Čas poletja je tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Bijelo dugme, Pink, Street parade, Robbie Williams.

Bolj podrobno

Ugodneje na razvajanje v Rimske terme

#

Z vozovnico za vlak: 25 % popust za bazen in bazen s savno, ter 15 % popust na wellness storitve v Wellness centru Amalija.

.

Bolj podrobno

Regio As (od 1. julija 2017)

#

REGIO AS je cenovno ugodna ponudba za enosmerna ali povratna potovanja v 2. razredu z vsemi vlaki v Beljak (Villach), Celovec (Klagenfurt), Gradec (Graz) in Lipnico (Leibnitz).

Bolj podrobno

Z vlakom v Budimpešto na 25.festival Sziget

#

V madžarsko prestolnico se lahko zapeljete že od 9 evrov: z vlakom preko Hodoša ali Zagreba na festivalski otok v Budimpešto, kjer se bo med 9. in 16. avgustom spet »dogajalo«…

Bolj podrobno

Poletna potovanja za vsak žep

#

Poletje je IN! Za odločitev za potovanje z vlakom po Evropi vam to poletje dajemo več kot dovolj razlogov…Izberite in se zapeljite!

Bolj podrobno

S poletnim voznim redom tudi več prostora za prevoz koles med Mariborom in Ormožem

#

Ob koncih tedna in praznikih potniški vlaki med Mariborom in Ormožem: na vlakih več prostora za prevoz koles.

Bolj podrobno

Z vlakom na prestižni nogometni spopad evropskih velikanov v Skopje

#

8. avgusta se bosta za krono superpokala »udarila« madridski Real in Manchester United. Skopski stadion bo središče nogometnega sveta. Zapeljite se z vlakom!  Iz Ljubljane v Skopje že od 37,50 evrov. Bodite zraven!

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Vabijo Pazin, Buzet, Vodnjan, Pulj in številna druga mesta...zapeljite se z vlakom!

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, skozi goro Črna prst v dolino Bače, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno

Z vlakom na 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno