Potniški promet

S Slovenskimi železnicami v Ljubljano na tradicionalni 11. dm tek za ženske

#

Zadnjo majsko soboto , 28. maja, bomo skupaj slavili vseslovenski ženski tekaški praznik.

Bolj podrobno

Z zelencem v Mürzzuschlag, na mednarodni praznik nostalgije

#

V nedeljo, 12. junija, na srečanje dizelskih motornih vlakov v avstrijski Mürzzuschlag, kjer je muzej Južne železnice.

Bolj podrobno

29. maja, na eno žlahtno doživetje z muzejskim vlakom in igralci serije

#

Ustvarjalci Ene Žlahtne štorije, Slovenske železnice in Goriška Brda vas ob zaključku 3. sezone vabimo na poseben potep. Ogledali si boste tudi zanimive lokacije snemanja serije – cerkev, gostilno, trgovino in še marsikaj drugega.

Bolj podrobno

Z vlakom potujte po vsej Evropi

#

Na naših mednarodnih potniških blagajnah in v Infocentrih v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, lahko kupite vozovnice za potovanja v vse evropske države tudi 2 meseca pred odhodom na pot.

Bolj podrobno

Z vlakom na edinstveno Odprto kuhno

#

Ljubljana  vsak petek, Koper in Celje enkrat mesečno, konec maja prvič tudi v Novi Gorici.  Doslej se je na stojnicah Odprte kuhne predstavilo že preko 100 restavracij iz vse Slovenije.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let. Ustavimo čas in skupaj preživimo lep in zanimiv dan tudi z izletom v Goriška Brda.

Bolj podrobno

Opatija

#

Opatija, ki jo pogosto imenujejo kar jadranska Nica, je eden najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem. Do Opatije in nazaj vozita dva direktna vlaka na dan.

Bolj podrobno

Postojnska jama

#

Kraška lepotica je s človeško ribico in svojim čudovitim bogastvom kapnikov ena najbolj znanih kraških jam na svetu. Je kraj, ki ga vsako leto obišče na tisoče turistov iz Slovenije in tujine.

Bolj podrobno

Najugodnejše vozovnice

#

Vas zanima, kam bi se lahko zapeljali že za 9 evrov? Reka, Zagreb...

Bolj podrobno

Z vlakom v središče vaših doživetij, na 64. Ljubljana festival

#

Ljubljana bo med 17. junijem in 13. septembrom, središče vaših doživetij: s številnimi dogodki vabi že 64. Ljubljana festival. Letošnje dogajanje na festivalu odpira muzikal Mamma Mia. 

Bolj podrobno

Švica

#

Švica vabi obiskovalce od blizu in daleč predvsem s svojo neokrnjeno naravo. Cena enosmerne vozovnice Ljubljana - Zürich že od 29 evrov.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Med Celjem in Podčetrtkom. Če se radi potepate sami ali z vodnikom - izstopite na vmesnih postajah vlaka in raziskujte Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaško Slatino in ostale manjše kraje...
 

 

 

 

Bolj podrobno